fbpx

Burengesprek Botlek Europoort webinar: veiligheid en de toekomst

Nog heel even en dan is de eerste Burengesprek Botlek Europoort webinar een feit. Een live bijeenkomst, zoals veel omwonenden dat nog kennen van de Klankbordgroep Rozenburg, is op korte termijn niet mogelijk. Om omwonenden en bedrijven toch de kans te geven om met elkaar in gesprek te gaan, organiseert Burengesprek Botlek Europoort op 31 maart van 19.00 uur tot 20.00 uur een online bijeenkomst. Onderwerpen van gesprek zijn onder meer COVID-19 & veiligheid en een duurzame toekomst.

Hoe het werkt?

In een studio is een panel aanwezig met woordvoerders van enkele bedrijven uit Botlek Europoort: Ducor Petrochemicals, Air Products en Kemira. Daarnaast zullen sprekers van DCMR en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond aanschuiven. U kunt deze bijeenkomst volgen op videokanaal Vimeo, met een link die u ontvangt als u zich aanmeldt. Kijkers kunnen vragen stellen door middel van een live chat. U tikt uw vraag in en deze wordt door de host aan de aanwezigen voorgelegd. Vragen die niet tijdens de webinar beantwoord worden, worden achteraf alsnog behandeld. U krijgt dus altijd antwoord op uw vraag.

Aanmelden?

Als u de webinar wilt bijwonen, kunt u zich hier aanmelden. U krijgt dan een bevestiging toegestuurd met daarin uitleg hoe u de webinar kunt bijwonen.

Bijeenkomst gemist?

De gehele bijeenkomst is terug te zien op de website van Burengesprek.

MEER NIEUWS

Vergunning voor ammoniaktank OCI Terminal Europoort

10 april 2024 - OCI Terminal Europoort heeft een vergunning gekregen voor de bouw van een nieuwe, grote ammoniaktank. Deze tank krijgt een opslagcapaciteit van ...

Climax Molybdenum bouwt nieuwe installatie voor 75% verdere verlaging van uitstoot zwaveldioxide

9 april 2024 - Climax Molybdenum produceert al 60 jaar molybdeenproducten in de Botlek. Molybdeen is een metaal dat lijkt op vele andere metaalsoorten, maar ...