fbpx

Eerste Burengesprek webinar op 31 maart

Graag gaan wij met u het gesprek aan over diverse ontwikkelingen binnen de Botlek Europoort. In het verleden werden de bijeenkomsten van de voormalige Klankbordgroep erg gewaardeerd. Volgers van Burengesprek Botlek Europoort gaven aan dat zij graag weer dergelijke bijeenkomsten zouden willen bijwonen. Omdat als gevolg van corona nu geen groepen mensen kunnen samenkomen, hebben wij een oplossing bedacht. Op 31 maart organiseren wij de eerste editie van het Burengesprek webinar, een online bijeenkomst die u live bij kunt wonen. Praat u met ons mee?

Tijdens de eerste editie van het Burengesprek webinar zullen verschillende bedrijven werkzaam binnen de Botlek Europoort u op de hoogte stellen van diverse ontwikkelingen en onderwerpen bespreken als veiligheid en duurzaamheid. U krijgt de kans om vragen te stellen via een chatvenster.

U schrijft zich gemakkelijk in via het contactformulier. Heeft u vragen over het webinar? Bezoek dan onze veel gestelde vragen pagina.

Hopelijk tot 31 maart!

Burengesprek Webinar 1e editie

31 maart 2021
19.00 tot 20.00
Online

MEER NIEUWS

Eerste boring Porthos is een feit

15 april 2024 - Op zaterdag 13 april was het zo ver, de eerste boring voor Porthos is een feit. Op de Maasvlakte is een ...

Vergunning voor ammoniaktank OCI Terminal Europoort

10 april 2024 - OCI Terminal Europoort heeft een vergunning gekregen voor de bouw van een nieuwe, grote ammoniaktank. Deze tank krijgt een opslagcapaciteit van ...