fbpx

Jarig LyondellBasell trakteert Stichting Jarige Job op 50.000 euro

6 januari 2023 – In 2022 bestond de locatie Botlek van chemiebedrijf LyondellBasell 50 jaar. En wie jarig is, trakteert! Dat deed LyondellBasell vlak voor de kerstdagen in 2022 door een donatie te doen aan Stichting Jarige Job. De stichting verzorgt verjaardagsboxen voor kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. In de box zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis en op school.

Huib Lloyd, directeur en oprichter van Stichting Jarige Job: “Dankzij de geweldige donatie van LyondellBasell kunnen meer dan 1.400 kinderen hun verjaardag vieren! Met de verjaardagsbox van Jarige Job wordt de verjaardag weer een echte feestdag met versiering, trakteren op school, lekkers voor thuis en natuurlijk cadeautjes.

De verjaardagsboxen moeten ook ingepakt worden. Medewerkers van LyondellBasell Botlek stroopten daarom afgelopen december zelf ook de mouwen op en pakten gezamenlijk een paar honderd dozen in. Het is traditie voor LyondellBasell en haar medewerkers om iets terug te doen voor de omgevingen waarin het bedrijf opereert.

Bron tekst: LyondellBasell
Bron beeld: Manja Kerkhofs (l) en Heleen Rook van LyondellBasell

MEER NIEUWS

Vergunning voor ammoniaktank OCI Terminal Europoort

10 april 2024 - OCI Terminal Europoort heeft een vergunning gekregen voor de bouw van een nieuwe, grote ammoniaktank. Deze tank krijgt een opslagcapaciteit van ...

Climax Molybdenum bouwt nieuwe installatie voor 75% verdere verlaging van uitstoot zwaveldioxide

9 april 2024 - Climax Molybdenum produceert al 60 jaar molybdeenproducten in de Botlek. Molybdeen is een metaal dat lijkt op vele andere metaalsoorten, maar ...